home

 • 1 december 2019

  Zwarte pieten training & Grote Clubactie

  30 november was het weer tijd voor de jaarlijkse Zwarte Pieten training! De Pieten brachten ook nog een mooie verrassing mee: De opbrengst van de Grote Clubactie! Een fantastisch bedrag van meer dan 1000 euro is het resultaat! Alle leden die hieraan hebben meegeholpen: bedankt!

 • 15 september 2019

  Starttijden

  De starttijden voor de Rutbeek Survivalrun bekend. Per categorie start je om een bepaalde tijd. Globaal is dat:

  • 7 km solo: van 9:30 tot 10:30
  • 7 km groep: van 10:30 tot 12:15
  • 5 km solo: van 12:15 tot 12:30
  • 5 km groep: van 12:30 tot 14:00

  De exacte tijden vind je in onderstaande link.


 • 5 april 2019

  Over Rutbeek Survival

  Rutbeek Survival is sinds september 2013 gevestigd op Het Rutbeek in Enschede. De vereniging heeft sinds de oprichting een enorme groei doorgemaakt en telt zo’n 100 leden, zowel recreatieve sporters als wedstrijdlopers. De ambitie is verder te groeien en de trainingslocatie op termijn uit te breiden. Rutbeek Survival is eind 2014 gestart met het verzorgen van jeugdtrainingen.

  Naast het sporten staat Rutbeek Survival ook voor gezelligheid rondom de trainingen. In de loop van het jaar organiseert de vereniging verschillende activiteiten, zoals een nieuwjaarsduik, waar de leden een actieve rol bij spelen. Ook wordt waar mogelijk nauw samengewerkt met andere op Het Rutbeek gevestigde ondernemers.

Instagram


Facebook

2 months ago

Deest lopers succes en geniet ze

2 months ago

Afgelopen zondag 20 oktober was er de KMG Survivalrun van Neede. Ook aan deze run deden weer een aantal leden van onze vereniging mee.

Zo ook ik. Mijn doel is om dit jaar veel meer te gaan trainen ... See more

2 months ago

13 oktober is er een leuke run in Ruurlo. Jacco zegt zullen wij die samen doen. Euh vond eerst wel lastig heb al 4 jaar geen run gelopen. En naar al die blessures hmmm. Toch Jacco laten inschrijven. ... See more

« 2 of 18 »