home

 • 21 mei 2019

  Rutbeek Survival Run

  Zondag 22 september organiseert Stichting Rutbeek Survivalrun weer een run op het Rutbeek. Met de afstanden van 5 en 7 km verdeeld onder:

  • 5 km familierun: groepen vanaf 2 personen. Minimale leeftijd 6 jaar (mits onder begeleiding)
  • 5 km individueel: vanaf 10 jaar
  • 7 km koppel en groep: vanaf 15 jaar
  • 7 km individueel: vanaf 15 jaar

  Meer info staat op:
  Website: https://www.rutbeeksurvivalrun.nl/
  Facebook Event: https://www.facebook.com/events/347431909457602

 • 6 maart 2019

  Jeugdkamp en BBQ 2019

  In het weekend van vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli is voor alle jeugdleden vanaf 8 jaar en ouder een jaarlijks jeugdkamp georganiseerd. Afsluitend met een BBQ. Het kamp en BBQ is op de locatie van Buitencentrum De Voshaar (Oude Boekelerdijk 40, 7546 PZ Enschede).

  5,6 en 7 juli is er weer het Jeugdkamp en wordt afgesloten met de jaarlijkse BBQ.

  Je kunt je hier aanmelden.


 • 5 april 2019

  Over Rutbeek Survival

  Rutbeek Survival is sinds september 2013 gevestigd op Het Rutbeek in Enschede. De vereniging heeft sinds de oprichting een enorme groei doorgemaakt en telt zo’n 100 leden, zowel recreatieve sporters als wedstrijdlopers. De ambitie is verder te groeien en de trainingslocatie op termijn uit te breiden. Rutbeek Survival is eind 2014 gestart met het verzorgen van jeugdtrainingen.

  Naast het sporten staat Rutbeek Survival ook voor gezelligheid rondom de trainingen. In de loop van het jaar organiseert de vereniging verschillende activiteiten, zoals een nieuwjaarsduik, waar de leden een actieve rol bij spelen. Ook wordt waar mogelijk nauw samengewerkt met andere op Het Rutbeek gevestigde ondernemers.

Instagram


Facebook

1 month ago

Vorige week kwam onze trainer Luuk Oudshoorn voor het laatst zijn training verzorgen. Na een jaar trainer te zijn geweest bij Rutbeek Survivalvereniging, gaat hij weer een andere uitdaging aan.

De ... See more

1 month ago

De warming-up vanmorgen

1 month ago

Ook nog even boter,kaas en eieren gedaan

« 2 of 4 »