We zijn weer begonnen

We zijn weer begonnen

Nadat we op 29 april de jeugdtrainingen hebben hervat, zijn we op 12 mei weer met de volwassenen groep gestart. Na 8 weken (!) eindelijk weer touwen in de handen en na afloop zere handjes en de nodige spierpijn. We voelden ons als koeien die na de lange winter op stal eindelijk weer de wei in mochten.

En er wachtte een dubbele verrassing: We hebben als vereniging van de nood een deugd gemaakt door in de periode dat de poort op slot zat de baan te vernieuwen. Wat is die gaaf geworden! 1,5 maand hebben we er met een flinke bouwgroep aan gewerkt. Het was bijna therapeutisch om op die manier toch even in het bos te mogen zijn. Hoewel het wel een trieste aanblik was om de oude baan ontmanteld te zien. Het moet eerst slechter worden voordat het beter wordt, moesten we maar denken. Maar het resultaat mag er zijn. Met chique roestvrijstalen koppelstukken vorderde de bouw gestaag. En nu hebben we een heuse daknet swingover op 5 meter hoogte: het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van de baan.

Wel even geduld totdat ons Corona protocol het weer toelaat om met proeflessen voor nieuwe leden te kunnen starten. We houden jullie op de hoogte.