Punaissetocht

Punaissetocht

Beste Odin leden,

Wij hebben een oriëntatieloop van ongeveer 10 kilometer voor jullie uitgezet. Bij deze loop gebruik je een kaart om je route te bepalen.

Hieronder vind je twee kaartjes. Op de beginnersvariant staan de punten (CPs) al voor jullie ingetekend. Bij de gevorderde variant moeten de punten nog worden ingetekend met behulp van een kaarthoekmeter. De coördinaten zijn hierbij gegeven. Zodra je dit gedaan hebt, ga je op zoek naar deze punten. Op elk punt hebben wij een gekleurde punaise opgehangen. Het doel is om alle punaises te vinden en de juiste kleuren op te schrijven op de invulvelden op de kaart.

Laat het even weten aan ons als je de route hebt gelopen. Bij grote interesse kunnen zullen we overwegen meer routes uit te zetten.

Veel plezier en success.

Groetjes, Kyra en Petra