Missie

Missie

Survivalvereniging Rutbeek Survival heeft in de periode van juli 2013 tot op heden de volgende missie geformuleerd: We willen de survivalsport bevorderen en beoefenen door een brede survivalvereniging te zijn waar voor zowel de ervaren als de minder ervaren sporter een gelijkwaardige positie is. In een visie betekent dat de vereniging bestaat uit een jeugdafdeling, een talentengroep en een seniorengroep. De sport wordt zowel in wedstrijdverband als recreatief beoefend. Het lidmaatschap van de vereniging is laagdrempelig qua kosten. De sfeer in de vereniging is goed en er is sprake van een hechte sociale groep.
Met onderstaande concrete uitgangspunten willen we de missie en visie van de vereniging vormgeven.

  • We werken met een professioneel opgezette baan met ideale en minder ideale onderdelen. In de ideale situatie bevat de baan van alle hindernis onderdelen minimaal drie mogelijkheden zodat er een grotere groep kan trainen.
  • We streven op termijn naar een zelfstandige clubhuisvoorziening waarbij de eerste prioriteit een kleed/douche ruimte is.
  • We organiseren één maal per jaar een survivalrun waarbij we er naar streven in een aantal jaren de JSC, BSC en RUC wedstrijden te mogen organiseren.
  • We organiseren minimaal één maal per jaar een zogenaamde “funrun” waarbij het accent ligt op leuk en aantrekkelijk, om daarmee de sport en de vereniging in de omgeving van Enschede te promoten.
  • We werken met gedegen opgeleide trainers en vastgestelde trainingsmomenten.
  • We hebben zowel gezamenlijke als gescheiden trainingsmomenten voor de verschillende leeftijds- en niveau groepen. Tevens hebben we een aantal vrij-trainen momenten. Op alle momenten is begeleiding aanwezig.
  • We hebben clubkleding die we zoveel mogelijk dragen op officiële momenten en externe evenementen. Daarnaast creëren een “Rutbeek Survival kledinglijn” die we door middel van sponsoring betaalbaar houden waarmee we de vereniging een professionele uitstraling naar buiten willen geven.
  • We organiseren een aantal maal per jaar activiteiten voor de leden onderling die bijdragen aan een goede sfeer onder de leden.